2016. február 20., szombat

Érzékenynek lenni a testedre...




"Érzékenynek lenni a Testedre olyan, mint érezni Lelked sugallatait, ahogy testi érzetekben is megnyilvánítja magát, és amelynél bölcsebb útmutatás nem kell, mert a Test Isteni szolgálatot teljesít minden Pillanatban, és a Teremtőt szolgálja örökkön, és ezáltal Téged is.
A testedet nem tudod elnyomni, hogy ne érezzen fájdalmat, vagy hogy ne ébredjen benne őrjítő vágy, amikor a Szerelem megérinti Lelkedet, mert neki ez a küldetése, hogy pontosan üzenjen Szíved állapotáról, és a legjobb amit tehetsz, ha megadod magad neki, mielőtt még valóban szenvedéssel adná tudtodra, hogy éppen valamit elfojtasz vagy megtagadsz Önmagadban.
A Szenvedély hamar kínzóvá válhat, ha nem tudod átalakítani azt kreativitássá, vagy nem tudod a Szerelemedet úgy szolgálni vele, hogy az táptalajul szolgáljon valami újonnan születő csodának, és ez a Csoda a Szerelem Virága, amelyről már levált a vágy salakja, ahonnan az kinőtt, és csak a Tiszta Eggyé olvadás állapotában vagytok, a Teremtővel totális összhangban.
A Tested és Lelked harmóniára vágyik, és egyik sem fontosabb a másiknál, hanem Teljes tapasztalásra van szüksége mindkettőnek, hogy aztán Egymásban találkozhassanak. A Férfinek és a Nőnek Találkozniuk kell, mert sorsuk ezt rendelte el, és a Testi Szerelem kiváló alkalom számukra, hogy Lelkeik is egymásra találjanak, anélkül hogy a Vágy szenvedésbe fordulna át, vagy hogy a Szerelmesed érintése utáni sóvárgás megöregítene vagy megmérgezne. Ha Valóban Találkoztok mind Testben és Lélekben, akkor ez nem történhet meg, mert minden szálon kapcsolódtok már, hogy elérjétek a szexualitás Teremtő Forrását, amely a Szellemi szférákig repít titeket.
Megszépültök ebben a Találkozásban, mert megadjátok Testeteknek is a Szerelmet, amelytől az hálául Éteri Szépséget fog kölcsönözni nektek, hogy visszatükrözhessétek Isten Szépségét az anyagban.
Lassan kell közelednetek egymás felé, mert minden Pillanat nagyon törékeny, és a legkisebb egó megnyilvánulás is tönkre tehet azonnal mindent. Ezért kell a falakat lassan felengedni, vagy éppen áttörni, hogy az Intimitás közben legyen idő a gyógyulásra is, és ne ártsunk még többet, mint amilyen sérüléseket már eleve hordozunk sebzett szívünkben. A Lágyság Felemeli a Férfit és Nőt olyan magaslatokba, ahová az egó nem tud felkapaszkodni, és a Csendet sem tudja megtörni, amely Szerelmetek Beteljesüléséhez kell."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése