2016. február 21., vasárnap

Csak annak érdemes lesüllyedni aki Erős



"Csak annak érdemes lesüllyedni aki Erős, aki fel tud jönni újra és újra a víz felszínére, hogy levegőt kapjon egy hosszú és végtelennek tűnő merülés után.
Nem attól leszel erős, hogy mindig csak a látszólag jó dolgokat teszed meg, hanem hogy néha alámerülsz a tapasztalások sötét bugyraiba, és átéled az elcsúszások legjavát, amikor mintha valami erő arra kényszerítene, hogy mindig az ellenkező irányba menj, mint ami elő lenne írva, és amit a Teremtő megálmodott rólad.
És aztán innen kell újra kijönnöd, ebből az állapotból kell újra kitörnöd a Fényre, hogy soha ne temessen maga alá semmi, ami nem Te Vagy. 
A nagy Kincsek mélyen rejtőznek, szenvedélyed legsötétebb bugyraiban, ahol ijesztő mélységek és képek jelenhetnek meg, és ha ezeknek az illúzióknak bedőlsz, amelyek azt sugallják, hogy ezt úgy sem élheted túl, élvezni meg végképp nem fogod, akkor a Tűztől mindig távol akarsz majd maradni, és meg sem próbálod a lehetetlent, amely pedig nagyon is lehetséges. Ez a Szív szenvedélye, amely ijesztő lehet néha, de csak akkor ha az egódat is belekevered a levesbe, és a mélységeket nem hívogató csodás Kalandként érzékeled, hanem félelmetes és önpusztító vakmerőségnek, amelyben az Életedet úgy félted, mintha az tényleg veszélyben lenne, és ezektől az illúzióktól aztán megdermedsz, és inkább csak a felszínen maradsz, ahol bár a levegőd mindig meglesz a légzéshez, de szíved üres marad, ahogy az Életed is. 
Ne áltasd magad azzal, hogy ez nem a karma bolygója, mert alapvetően ezzel a céllal létezik, hogy megváltsunk minden olyan minőséget, amely nem a Teremtő szándékából pattant ki. Tehát kezd az elfogadással, hogy tudod, elcsúszása Mindenkinek van, akinek voltak már Földi életei, és a Cél aztán önmagát fogja adni, hogy ezeket Megváltsuk. Ettől még ugyanúgy Te is a Teremtő Forrásából indultál Utadra, és sok Égi segítője van mindenkinek, ezeket azért soha ne feledd, tehát soha nem vagy egyedül.
Minden nézőpont kérdése állítólag, és ha ez igaz, akkor állítsd be a fókuszpontodat arra, hogy bizony Ezt az Életet nagyon is lehet élvezni, és motivációt találni benne. Az inspiráció az lesz, hogy minden dolgot megválts Önmagadon belül, ami erre vár, és ezt olyan intenzitással tedd, amely garancia a célod eléréséhez. Bár biztosíték semmire nincs az életben, a Lelked jelzései és sugallatai elég garancia rá, hogy megtetted amit kellett, és ennél több nem kell, a többit az univerzumra bízhatod.
Az Örömről se feledkezz meg, mert bizony ha valóban az Utadat járod, és teszed a Dolgodat, akkor sok eksztázisban lesz részed, hiszen mindenki egy Isteni Utat jár, akár elcsúszásban van, akár éppen a tévedéseinek következményeit dolgozza le, tehát mindenki a Helyén van, és ezt a Feltétel nélküli Elfogadással integrálhatod be, hogy mindenkit elfogadsz olyannak, Amilyen éppen tud lenni. A Szív szenvedélyében is öröm van, hiszen az egy olyan Isteni Esszencia, amelytől végtelen erőt kapsz a feladataidhoz, és eszed ágában sincs föladni a cél előtt 5 perccel, amikor már fél lábbal a Felemelkedés Kapujában vagy."



Forrás: https://www.facebook.com/szerelemteljes


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése