Áldott felébredést minden magyar Asszonynak!

Megszentelt Női TérMost a hallgatás ideje van, a befelé fordulásé, az önvizsgálaté, a mélyebb megértésé, az elfogadásé, belső burkaink feltisztításáé.
Áldott ébredést kívánok minden magyar asszonynak!
Önmagad fényét ragyogd a világba, s ne engedd, hogy ezt bárki is elvegye tőled!
Áldott fény, mely testet ölt benned. 
A szeretet fénye mely útmutatód, irányadód.
Amikor elengedted a szív fájdalmait, egy új tér nyílik meg előtted, szíved szakrális terébe érkezel meg.  Hogy belépj ebbe a megszentelt világba,szívcsokrod szirmait egyenként kell megnyitnod. 
Minden egyes szirom tanított valamire, melynek ha értelmét felismered, szabad vagy, újjászülettél nőiességedben. Egy új világ tárul fel előtted, mely merőben más az eddiginél, hisz most már az vagy, Aki Vagy,- megszentelt térbe érkeztél. 
A fény áramlása megnyitja az utat előtted. 
Ezentúl semmi nem lesz már a régi, hisz egy megszentelt valóságba léptél át. Sokan élitek most ezt a folyamatot, az átlépés pillanatát, és ennél is sokkal többen keményen dolgoztok magatokon, hogy ide megérkezzetek, s mint mindig, vannak akik lemaradtak, akik alszanak, bebábozódva élik még napjaikat. 
Az ébredők dolga, hogy kezet nyújtsanak szendergő, vagy éppen az úton elakadt társaiknak, és a szeretet, a megértés, a jóság, a gyengédség erejével megsegítsék őket, de nem elvéve tőlük a tapasztalás és a megélés folyamatát.
Áldott a Fény mely bennünk most újjászületik. 
Áldott a Fény mely testet ölt.
Áldott ébredést kívánok minden kedves NőTársamnak!
Szeretettel: Áhimé - Feketéné Lendvay Katalin

Veszprém. 2016. március. 14. (Kikelet hava)
FöldAnya szólítja Leányait,- Ébredjetek!

FöldAnya szólítja Leányait,- Ébredjetek!
Rezdüljetek együtt a természet megújító erejével. 
Bontsátok ki szívcsokraitokat és rezdüljetek együtt a teremtéssel!
ÖnMAGatok egységbe rendezése által indultok el a változás útján, s ez a változás nem csak a saját személyes életetekben ölt testet, hanem a körülöttetek lévő kisebb és tágabb közösségben. 
Eljött Hazánk felvirágoztatásának az ideje.
Ha ÖnMAGadat egysége rendezed, már egy jelentős lépést tettél meg ezen az úton.
A Béke, a Szeretet, a Bölcsesség ideje van, a harmónia árasztásáé.
Minden NŐ képes ennek a továbbadására, megteremtésére.
Minden NŐ képes szerető szívvel fordulni embertársa felé.
Nyíljatok hát meg Leányok, Asszonyok! Szívvirággal virágozzatok!
Adjátok át a körülöttetek élőknek a tavasz üzenetét: - Eljött a megújhodás ideje, áldás legyen minden magyar emberen! Hasadjanak a MAGok,- szépen, lassan, ÖnMAGukat felismerve haladjanak az úton!
Lassan eljön a virágzás, a virágba borulás ideje.
Leányok, Asszonyok! Kik értik hívó szavam, a tűz köré gyűlnek és együttesen, egymást megsegítve lépnek előre. Ez a tűz ősi titkokat mesél nektek, amit csak a szív terében érthettek meg.
Áldott virágzást, áldott együttlétet! 
Áldás és a Fény kísérjen utunkon!
Szeretettel: Feketéné Lendvay Katalin

Veszprém. 2016. március 9. (Kikelet hava)
Nőnapi gondolataim

A szépség, a jóság, a nőiség napját véleményem szerint nem évente egyszer kellene ünnepelnünk kiemelt ünnepként, hanem az év minden egyes napján egy belső szerető mosollyal kellene magunk felé fordulnunk.

A magyar hagyomány ünnepként Gyümölcsoltó Boldogasszony napján ünnepli a Nőt, mindent ami nőies.

Március 8. Rákosi Mátyás tette kötelezővé 1948-ban.
Célja, az öntudatos munkásnőről való megemlékezés volt.
Gyümölcsoltó Boldogasszony napja egyben a természet újjáéledésének, a tavasz kezdetének a napja,- ami magába foglalja a termékenységet, a virágba borulást, az életet szülő Nőknek, Anyáknak az ünnepe.

Kedves NőTársaim!
A mostani időszak nagyon fontos számunkra!
Gyümölcsoltó Boldogasszony napjáig az új kezdetét jelenti számunkra.
Kiemelt időszak a Nők számára, hogy végleg megváljunk minden olyan mintától, minőségtől ami még hátráltat minket Eredendő Lényünk, ÖnMAGunk, Igaz Női Lényünk felismerésében. 
ÖnMAGunkat pedig az Égi Anya és a Föld Anya vezetése és útmutatása által tudjuk egy mélyebb szinten megismerni.
Mi Magyar Nők egy különleges energiaminőséggel rendelkezünk.
 Az aranyasszonyi minőséget hordozzuk MAGunkban. 

Hogy megérkezzünk ennek a tudásnak a felismeréséhez, és megnyissuk a bennünk rejlő kódokat, ahhoz egy mélyebb megismeréssel szükséges magunk felé fordulni.
Tisztában kell lennünk azzal, hogy kik is vagyunk mi valójában, mit képviselünk a világban, mi az a szent cél, melynek továbbadására elhívottak vagyunk.
Igazi Nővé válásunk záloga: ÖnMAGunk megismerése.

(Az alábbi üzeneteim is erről szólnak. A link alatt megtalálható a teljes üzenet.)
Aki együtt rezdül a teremtés női részével, az ebben az időszakban jelentős átalakuláson megy keresztül.
Meg van adva minden lehetőség a számára, hogy a múlt emlékeit, fájdalmait, lelkébe, testébe, csontjaiba vésett kódjait felemelje és átminősítse.
Mindez a saját felismerésed és Önmagad megértése által történik, ezt senki sem teheti meg helyetted!
 Fel mered-e vállalni azt Aki Te Magad Vagy, a lecsupaszított eredendő Lényedet?
Most az Asszonyok ideje jött el, hogy beérjen bennük minden tapasztalás, és érett gyümölccsé váljanak. Lelkükből fakadóan megnyíljanak a természet újjáéledése, virágzása felé. Rezdülj együtt a Teremtéssel, az évszakok változásaival. 
Fogadd be mindazt a csodát ami körülötted virágba borul. 
Merd megnyitni magad a szépség, a jóság, a virágzás felé, hogy Te magad légy a virágzás, aki virágba bontja elfeledett, s megtagadott részeit.
Eljött az időd, hogy felismerd magad! Eljött az időd, hogy megtudd ki is vagy valójában!

Kik is vagyunk mi NŐK, és mit képviselünk a Világban?


 Az elmúlt században a nők egy nagymértékű változáson mentek keresztül. 
Ez a változás, többnyire a társadalom egész rétegét érintette. 
Ebből kifolyólag, a nők többsége különböző olyan mintát vett fel és működtet a jelenben, amely soha nem volt az övé.
Ha megkérdezzük a nők többségétől,- hogy ki Ő, és mit képvisel a Világban,- bizonyára a többség nem tud olyan választ adni, ami a lelke legmélyebb bugyraiból tőr elő.
Ez pedig azért van, mert egy olyan átalakulási folyamaton ment keresztül az elmúlt időszakban, ami nem Önmaga mélységeiből ered,- nem abból, hogy megismerte Önmagát, azt, hogy milyen minőséget és energiát nyilvánít meg, mit képvisel,- és valójában mindez eredendő Lényéből ered. Hanem abból, hogy jelenleg egy számára elfogadható vagy akár divatosnak, menőnek mondható karaktert vett fel, és ezzel azonosítja magát.
Ha megakarjuk tudni, hogy kik is vagyunk valójában,- akkor igencsak lelkünk mélységeibe kell alászállnunk. Ennek tükrében talán értelmet nyer, hogy miért nem az a célravezető ha egy felvett minőséget működtetünk, és annak megfelelően éljük az életünket, - mert ezáltal nem tudjuk meg kik is vagyunk valójában.
Szerencsére egyre nagyobb többségben vannak már azok a Nők, akik tisztában vannak értékeikkel, eredendő Lényükkel. Tudják mit jelenítenek meg, milyen archetípust képviselnek.
A változás egyre inkább azt sugallja nekünk ahogy az Új Korba lépünk, hogy tárjuk fel igazi Önvalónkat, azt, akik valójában vagyunk. Önmagunk megismerését, feltárását mindenképpen az első helyre teszi.
Arra ad késztetést,- hogy minden olyan felvett mintát, amely nem eredendő Lényünk megnyilvánulásából ered, és nem előre visz az úton, hanem inkább hátráltatja fejlődésünket,- tanácsos minél előbb elbocsátanunk. Persze ahhoz, hogy ezt meg tudjuk tenni, először fel kell ismernünk azokat a régi beidegződéseket, programokat, amelyeket "megörököltünk", átvettünk, és azóta is kiválóan működtetünk.
Amíg nem ismerjük fel, hogy kik nem vagyunk valójában, addig igen nehéz megtalálni,- hogy kik vagyunk, és eredendően mit képviselünk. Mindenféleképpen tanácsos addig folytatni az önismeretet, amíg megtaláljuk, felfedezzük magunkban azt a Szellemi Erőt és Öntudatot, amely mi magunk vagyunk. Ez munka valójában nem tartozik a könnyű dolgok közé, de tanácsos kitartóvá válnunk,- minél előbb szeretettel megválni azon részeinktől, amelyeket csak beidegződésként működtetünk.
S mindezt azért tesszük, mert felvettünk egy olyan mintát ami soha sem volt a miénk, eredendően nem is hozzánk tartozott.
Ezeket a mintákat és programokat, nem csak szüleinktől, családtagjainktól, barátainktól, közvetlen környezetünkből vettük át,- hanem a média is jelentős befolyást gyakorol ránk, hogy még véletlenül se találjuk meg Önmagunkat, hanem irányítható bábként, nekik a kiszolgálóivá váljunk.
Ne legyünk tisztában a gyökereinkkel, az értékeinkkel, ne legyen Öntudatunk,- mert ha mindez megvan, akkor az már nemcsak a saját tudatosságunkat jelöli, hanem benne van a Nemzeti Öntudat amellyel megnyilvánítjuk magunkat a Világban.
Az Új Világba lépve tanácsos visszaállítani eredendő Önvalónkat,- megismerni magunkat,- azt a minőséget amit képviselünk, amit megjelenítünk.
Mivel nem vagyunk egyformák, ezért tanácsos elfogadni és tiszteletben tartani egymás másságát.
Mindenki más és más tapasztalattal, feladattal, és "hozott anyaggal" rendelkezik.
Próbáljuk meg a legjobbat kihozni magunkból, amivel nemcsak a Családunknak, hanem a Világunknak is jelentős teremtő részeivé válunk.
Áldással és Fénnyel!
Feketéné Lendvay Katalin


Most az Asszonyok ideje jött el
Most az Asszonyok ideje jött el, hogy beérjen bennük minden tapasztalás, és érett gyümölccsé váljanak. Lelkükből fakadóan megnyíljanak a természet újjáéledése, virágzása felé.
Felszínre hozzanak magukból minden olyan mélyen elnyomott és megtagadott érzést, amely még mindig visszatartja őket attól, hogy felvállalják a bennük életre kelő csodát.
Merj elmerülni lelked mélységeiben, és szembenézni árnyékrészeiddel.
Merd a felszínre hozni és elengedni mindazt a bűntudat és áldozati mintát, melyet évszázadok alatt a részeddé tettek. Merd vállalni igaz tiszta őszinte Lényedet, és feltörni magadról a bűnös asszonyként megbélyegzett pecséteket!
Rezdülj együtt a Teremtéssel, az évszakok változásaival.
Fogadd be mindazt a csodát ami körülötted virágba borul.
Merd megnyitni magad a szépség, a jóság, a virágzás felé, hogy Te magad légy a virágzás, aki virágba bontja elfeledett, s megtagadott részeit.
Eljött az időd, hogy felismerd magad! Eljött az időd, hogy megtudd ki is vagy valójában!
Mi tart vissza attól, hogy magadhoz vedd az ősi erőd, hogy megnyilvánítsd magad a világban?
Hol van a lágy dallam, mely a lelkedben zendül?
Miért nem mered feltárni azt a virágzó csodát, mely benned bontja ki szirmait?
Nézz szembe Önmagad árnyékrészeivel, hozd felszínre, s emeld a Fénybe!
Merj feléje lépni, s benne elmerülni, hogy megértésed által az árnyék felszabaduljon, és helyébe a megengedés áramoljon.
Engedd, hogy tested s lelked legmélyéről előtörjön minden olyan fájdalom, aggodalom, melynek pecsétjét még magad elől is féltve őrzöd.
Engedj utat a haragnak, az elnyomottság érzésének, melyet Ősanyáid generációkon keresztül nem tudtak kellőképpen kitisztítani magukból, melyet megörököltél Tőlük.
A test sejtszinten tárolja ezeket az emlékeket, és az emlékek által az érzéseket, ezáltal különböző betegségeket teremthet, melynek formájában megnyilvánulttá teszi magát,- hogy figyelj rá,- hogy foglalkozz vele, - hogy törődj vele.
Asszony! Lépd át a korlátaidat!
Hozd felszínre az Őseidtől örökölt tudást, melyre még nem rakódtak rá a sallangok!
Itt az idő, hogy egy nagyot lépj, s vállald azt a kincset mely benned akar megnyilvánulttá válni.
Szabadítsd fel Önmagad, hogy gyermekeid is szabaddá váljanak!
Eljött az idő, hogy tégy magadért!
Szárnyalj szabadon mint a madár, aki fészket készít az elkövetkezendő nemzedéknek.

Szeretettel: Feketéné Lendvai Katalin
2016. március. 2. (Kikelet hava)

Áldott felébredést minden magyar Asszonynak! 

2016.02.02.Áldott felébredést minden magyar Asszonynak!
A mai nap sorsfordító számotokra. A tűz, melynek lángja bennetek él, felizzik, lobogása felold és kitisztít minden olyan mintát, amely megköt bennetek.
Régi generációs minták, előző életek fájdalmas lenyomatainak emlékeit tisztíthatod fel magadból.
A tűz, mely benned él, felold és eléget minden olyan mintát, melynek elengedésére készen állsz.
A mai nap, egészen Gyümölcsoltó Boldogasszonyig, az ÚJ kezdetét jelenti számotokra.
Aki együtt rezdül a teremtés női részével, az ebben az időszakban jelentős átalakuláson megy keresztül.
Meg van adva minden lehetőség a számára, hogy a múlt emlékeit, fájdalmait, lelkébe, testébe, csontjaiba vésett kódjait felemelje és átminősítse.
Mindez a saját felismerésed és Önmagad megértése által történik, ezt senki sem teheti meg helyetted!
Tudnod és merned kell Önmagad alsóbb aspektusaival szembenézni, majd a felszínre hozni, és átminősíteni.
Tudatosságod által eljutsz egy olyan szintre mikor felismered Önmagad értékeit.
Felismered, hogy egyedi és megismételhetetlen létezőként vagy jelen a Bolygón.
Felismered azt a csodát, mely benned él, s melynek hatására a saját életed megváltoztatásával másoknak is útmutatójává válhatsz.
Mersz-e a szívedbe nézni?
Fel mered-e vállalni azt Aki Te Magad Vagy, a lecsupaszított eredendő Lényedet?
Őszinte szívvel mered-e vállalni magyarságodat?
Ha szembenézel magaddal, s megengeded magadnak, hogy a tűz átjárjon, - nem baj ha fáj, nem baj ha éget, de felszabadít, felold, mindent leold ami ez idáig megkötött.
Hát enged meg magadnak, hogy a tűz lángja átjárjon és feloldjon minden olyan benned lévő régi mintát, amire már az Újban egyáltalán nincs szükséged.
Mert Új Idők jönnek! Szükség lesz a kitartásodra, a szeretetedre, a szívedből áradó magasabb rendű szeretetre, az ölelésedre, mellyel számos magára hagyott, elveszett embernek vigasztalójává válhatsz.
Mered-e ezt tenni?
Mersz-e virágzó rózsaszállá válni?
A NAP felé fordulni, és Isten kéklő Ege alatt segítő kezet nyújtani annak, aki kérőn feléd nyújtja kezét?
Boldogasszony ölében megpihenhetsz, s kérdéseidre választ nyerhetsz.

Áldott és kitartó munkát kívánok!
Szeretettel: Áhimé,- Feketéné Lendvai KatalinMAGYAR ASSZONY miért nem rezdülsz együtt az
Ősi Teremtő Erőddel?
 2016. január.29.
MAGYAR ASSZONY miért nem rezdülsz együtt az Ősi Teremtő Erőddel? 
Mi tart vissza attól, hogy megnyisd a szívedet, s együtt rezdülj a szívedből fakadó teremtéseddel?
Mi az oka, hogy nem mered előhozni magadból azt az ősi szentséget, azt a szépséget, jóságot, mely lelked mélyén arra vár, hogy kinyílj, mint ahogy a virág kibontja a szirmait?
Emeld fel szíved rezdülését abba a kegyelem teljes valóságba, ahol a NŐ egy különleges ékszerként, finom, érzékeny lágy dallamként rezeg. 
Ő az, aki képes megnyitni a szíveket. Adni, mindig csak adni, lágyan kitárulkozni és befogadni. Ha megnyitja szívét, az oly szélesre tárul, hogy az egész világ belefér.
Nézz magadba, - Mi választ el attól szentségtől, hogy meglásd magadban, a szereteted kiárasztása által sorsokat vagy képes megváltoztatni, életeddel példát mutatni?
Miért nem tárod fel a benned rejtező ősi titkod, és osztod szét a körülötted élőkkel?
Eljött az idő, megtaláld ÖnMAGad isteni Lényét!
Eljött az idő, hogy megtaláld ÖnMAGad szépségét, egységét, szerelmetességét!
Ősi kódok nyílnak,- Hozd felszínre azt a tudás, mely lelked legmélyébe van írva! Engedd, hogy lelkedből utat törjön és fényével beragyogja a körülötted élőket!
S engedd, hogy szereteted áradása beragyogja Magyar Nemzetedet!
Szeretettel: Áhimé-Feketéné Lendvai KatalinMinden NŐ saját forrásán keresztül érkezik meg ÖnMAGához.Ahhoz az Isteni Forráshoz amely lénye legmélyén él,- abban az Isteni MAGban,- abban az Isteni Szentségben, melynek életet adó principiumát jeleníti meg és sugározza szét a nagyvilágba.Ez az életet adó forrás,= az Ősvíz, amely minden NŐ rejtekében ott rejtőzik.
Csakis Ti magatok vagytok fényetek bezárói!
A végtelen Ősfolyam átmossa lelketek, feloldja az évszázadok óta megtagadott részeiteket.
Ébredj hát ÖnMAGad szépségére!
Az ősi tudást magadban hordozod.
Nyílj meg a Fény felé, merd megtisztítani árnyékrészeidet, magasra a Fénybe emelni őket.

A régi minták korlátoznak benneteket abban, hogy teljességgel kapcsolatba lépjetek az Isteni Forrással.
A Forrás bennetek van, nem kívül kell keresnetek! 
Saját istenséged forrása te magad vagy!

A Nőknek tudatosságuk által mindig lehetőségük volt utat mutatniuk a férfiaknak.
Ez a tudatosság pedig mélyen, lényetek legmélyéből fakad. De hogy mindennek a tudatában legyetek, vissza kell térnetek az Ős Forráshoz, ahhoz az életet adó princípiumhoz, amelyre a mai időben már igen sok sallang rárakódott.
Mindennek letisztítása nem kis munkával, önfegyelemmel, és önvizsgálattal jár. 
Az évszázadok során sok olyan mintát tudtatok magatokénak, és azonosultatok vele , amely nem sorolható a tiszta női minőségek közé.
Ebben az évben fokozottabb feltárások történnek.
A tavalyi évben már elindult egy olyan feltáró folyamat, amely a torz mintákat felismeri, - a tudatosság által választ kap az eredetére.
A torz minták, generációs problémák, melegágyai a női szervek megbetegedéseinek.
Minden esetben van egy lelki vonulat, amely ha elnyomásra kerül, a sejtekben, majdan a szervekben egy torzulást okoz, amely betegség formájában képződik le a szervezetben.
Ennek felismeréséhez muszáj szembenézni magatokkal, és szépen, lépésről lépésre felszínre hozni azokat az érintett és taglalt helyzeteket, melyek előidézték a sejtek deformitását.
Azok az élethelyzetek, amelyek lelketekben fájdalmat okoztak, - nem kaptak megértést, feltárást, elengedést és megbocsájtást, mindig alacsonyszintű energiaként rezegnek bennetek. Ezeknek a feltárása mindenképpen szükségszerű.
A sejtinformáció rendbetétele által, lehetőség van a gyógyulásra.Természetesen ehhez nem kis merészségre van szükség, hiszen olyan réteget tárhattok fel magatokban, melyek Önmagatok számára is ismeretlennek tűnhet.
Ahhoz, hogy tökéletes, ép és egészében teljes életet élhessetek, szembe kell nézni magatokkal. 
Vállalnotok kell esetleges gyarlóságaitokat, hiányosságaitokat. 
Szembenézve Önmagatokkal, egy olyan minőségi életet alakíthattok ki magatok és ezáltal családotok számára, amely megfelel az életet adó ősi minőség női princípiumának.
Szeretettel: Áhimé- Feketéné Lendvai Katalin
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése