2016. március 22., kedd

A párkapcsolatod a múltad tükre






Párkapcsolatod azt a mintát tükrözi, amit a szüleidtől magaddal hoztál. Ami kisgyermekként Beléd ültetődött. Jelenleg az a minta, lenyomat, ami a lelkedben él, magához vonzza azokat a karmikus társakat, akik hasonló sérülésekkel rendelkeznek, tükröt tartva eléd. Ne hibáztasd ezért a társakat, akik fájdalmat okozva Neked, felhívták figyelmed arra, hogy ideje szembenézni és begyógyítani a régi sebeket, ideje átírni a mintákat. Ne okold magad sem, aki folytonos áldozat szerepbe bújva, elviselte sorsát. Lélekben el kellett oda jutnod, hogy felismerd a változás szükségességét.
Lehet, hogy hosszú évekig észre sem vetted, hogy ugyanazokat a köröket járod, ugyanazokba a pocsolyákba lépsz bele. De ahogy egyre tudatosabbá válsz, megérted, hogy a gyermekkorodban tapasztalt mintákat éled meg újra és újra. Észre kell venned az összefüggéseket. Rá fogsz jönni, hogy nem a kapcsolataidat kell megváltoztatni, hanem mintáidat átírni, és így az ahhoz passzoló párkapcsolatot fogod vonzani. Társad minden esetben a lelkedben lévő érzésekre rezonál.
Ma lazítok, és engedem, hogy a kisgyermek, aki valaha voltam, megnyilvánuljon bennem. Átérzem az érzéseit, és lélekben újra kapcsolatba kerülök a szüleimmel. A gyermek szemén keresztül látom őket, és megértem azt, miért vonzottam be felnőttkori kapcsolataimat. Ma hagyom gyógyulni a bennem élő gyermek sérüléseit. Szeretem magam.
szerző Mohácsi Viktória

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése