2016. augusztus 30., kedd

A megcsalás valódi okai férfiaknál – Ezért lépnek félre a férfiak – 1 rész

A megcsalás valódi okai férfiaknál – Ezért lépnek félre a férfiak – 1 rész 

Véleményem szerint, sok párkapcsolatban a szülőktől átvett, generációs mintákat működtetik. És itt nem a félrelépésre, a megcsalásra gondolok, hanem arra, hogy sok esetben egyik fél sem veszi észre, hogy miként nyilvánítja meg magát a párja felé, mert számukra az a minta a természetes, az elfogadott, azt másolták le a családból.  És ez Nőkre és Férfiakra egyaránt vonatkoztatható.
Anélkül, hogy a tudatában lennénk, képesek vagyunk lemásolni szüleink megnyilvánulásait, viselkedési formáit, esetlegesen még a házasságukat is, és aszerint a normák szerint élni az életünket ahogy Ők élték, mert ez a követendő minta, az az elfogadott számunkra....Aztán tudatosodásunk során rádöbbenünk, hogy ez koránt sem így van.

Úgy gondolom, hogy a tudatos önismeret mindenféleképpen kulcs ennek a problémának a megoldásához, melyben feltárjuk, hogy kik is vagyunk valójában, és mik azok minták melyek szerint működünk, és melyek azok amitől búcsút szeretnénk venni.
Ajánlatos szembenéznünk magunkkal, hogy egy adott helyzetre miként reagálunk.
Véleményem szerint nagy fontossága van az eredendő lényünkhöz való visszatalálásnak, (aki mentes a drámáktól, mindenféle színjátékoktól), mert ezáltal e
gy olyan mintát hozunk létre magunkban, melyben a magasabb tudatossági szint szerint nyilvánulunk meg. Ezáltal a Nő magából adódóan képes megadni a Férfinak azt amire szüksége van, és persze a Férfin is múlik, hogy mindezt 
tudja-e fogadni és visszaáramoltatni.
A Tudatos Nő, lelkisége által, saját magán keresztül képes emelni a a férjét, a párját, akivel együtt él, - képes rá, hogy a szeretet erejével maga körül egy békés világot teremtsen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése