2016. április 20., szerda

Szakrális csend




Néha mi nők túl sokat beszélünk. Válogassuk meg a szavainkat.
Van olyan beszéd, ami felemel és bátorít: és van olyan is, amely megsebzi a szellemet és károsítja a lelket.
Mindamellett a teljes lényünkből áradó, gyógyító beszéd felemelően hathat, gyógyíthat, és meggyógyíthatja a világot és bárkit, aki ebben a világban él.
Eljön az idő a szakrális utazásod és növekedésed során, amikor olyan mértékben megtisztul a lelked, hogy csendre és nyugalomra találsz önmagadban. Megpihensz a beszédtől. Megtisztítottad a szíved és az érzéseidet a féltékenységtől, az ítélkezéstől, a haragtól, a dühtől, a bűntudattól, a keserűségtől és a gonoszságtól, vagy más negatív dolgoktól, melyek elválasztanak a Teremtőtől, felzaklatnak, és a "mérgező beszéd" állapotában tartanak. Idővel és gyógyulással mindezt elmossa az óceán.
   Kozmikus párbeszéd zajlik benned, ám csendben kell maradnod, hogy meghalld a Kimondhatatlan édes szavait. Belső csended nyugalmában tisztaságod lehetségessé teszi, hogy meghalld a fák, a fű, a szél, a gyógyító napsugár hangját. A Lélek és a Természet egy nyelvet beszél, a Teremtő nyelvét.
   Amint egyre jobban betölt szentséged, belépsz a béke világába. Arra a helyre, ahol az életenergia csak arra vár, hogy válaszoljon kérdéseidre, és segítsen, hogy elérd a teljes ragyogást.
  Elég a beszédből! Tarts beszéd-böjtöt. Merülj el magadban, imádkozz és meditálj. Ezen a módon lángra lobbanthatod spirituális erődet, és ezek csendesen megsúgják neked a keresett válaszokat.
  Amikor csendességre lelsz a világ folyamatos történései közepette, akkor a világ talán úgy tekint rád, mint elkülönült, zárkózott személyre. De valójában azon az édes és mélységesen nyugodt helyen vagy, mely a mély megtisztulásból és hallgatásból ered.
    A csenden keresztül felfedezheted, hogy amikor beszélned kell, a szavaid súlyosabbak és egyszerűbbek lesznek, mert energiát gyűjtöttél erőforrásodból - belső békéd csendjéből.
  Ahogy csendes szentséggel kibontakozik, felismered és megérted az elvonulás áldásait. Az elvonulás tisztaságot ad. Amikor megtapasztalod az elkülönülésben a szeretet állapotát, az saját és mások javára válik, mert ekkor képes vagy arra, hogy feltétel nélkül szeress - tehát hagyod, hogy a szeretet beléd áradjon, és akadálytalanul keresztül áramoljon rajtad. Ez a valódi szabadság!
Szabadság a szeretet gyakorlása, az elvonulásra, a nyugalom állapotára, és tudnod kell, hogy ezt a varázslatos békét a körülmények, a helyzetek, az emberek véleménye vagy hangulatváltozásai nem tudják megzavarni.

Számtalan áldása van annak, ha az elvonulás nyugodt állapotában vagy.
    Amikor megfelelő és aktív kölcsönhatásban vagy másokkal, áldásban részesülsz. És amikor eljön az ideje a továbblépésnek, akkor is ugyanolyan áldott maradsz. Képes vagy elengedni őket, hogy ők is növekedjenek.
A béke ajándéka, hogy semmi zavarja meg a belső nyugalmadat. Ha valaki azt mondja, "Szeretlek", jó. Ám ha az ellentétét mondja, az is jó, mert bízol a benned lakozó Istenben és tudod, hogy bármi is történik veled és általad, az mind jó. Hiszel benne, hogy a dolgok az előnyödre vállnak, és ez a hit erősebbé és bölcsebbé tesz, és "spirituális izmokat" fejleszt ki benned.
  Használj minden tapasztalatot arra, hogy felemelkedj spirituális előrehaladásod során, a megtisztulás és a szentség útján. Őrizd a békéd életed középpontjában, amikor az elvonulás nyugodt csendje kivirágzik a "beszéd böjtből.".






Tapasztald meg a beszéd-böjt előnyeit
1, Menj ki a Természetbe, és pihenj meg egyszerű csendjében. Lélegezd be a zöld mezőt és a fákat, vagy hallgasd a hatalmas óceán hangját, egy patak csobogását, vagy egyszerűen csak dőlj hátra és szemléld a körülötted lévő természet szépségét.
2, Naponta egy-négy órán keresztül próbálj meg csendességet tartani. Tapasztald meg a csendesség örömét és békéjét. Tarts böjtöt a beszédben.
Amikor utazásod során egy testvérrel találkozol, hajolj meg előtte csendességben, és küldj a szívedből teljes szeretet és nyugalmat felé. Ha ők is csendességet tartanak, érezni fogják kimondatlan szeretetedet, mert képesek reagálni a szív hangjára.
3, Ne zavarjanak meg életed eseményei, amikor az édes csendben időzöl. Légy még nagyobb nyugalomban.Ez az a hely és állapot a földön, ahol valóban jelen van az Ég.
4, Napod végén ülj csendességben, miközben egy csésze nyugtató gyógyteakeveréket iszogatsz, és kérdezd meg magadtól, " Okoztam-e valakinek fájdalmat a szavaimmal?" Ha igen, akkor kérj bocsánatot! Majd folytasd újra a csendességet.
5, Jegyezd le Szakrális Naplódba azokat a sugalmazásokat és belső felismeréseket, melyeket szakrális csendességedben láttál és hallottál meg.

Quenn Afua: Szakrális Nő






















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése