2016. július 17., vasárnap

Végezd ezt a masszázst rendszeresen, rövid időn alatt akár 10 évet is fiatalodhatsz. Hihetetlen!

Egy bizonyos kor után sokan szeretnék, ha végleg megállna az idő, és örök fiatalok maradhatnának. Az öregedésben talán a külső változások elfogadása az egyik legnehezebb dolog. Ha az időt nem is tudjuk megállítani, de tenni tudunk annak érdekében, hogy formában tartsuk magunk.
Figyeljünk oda, hogy milyen élelmiszereket fogyasztunk, igyunk elegendő friss vizet, mozogjunk napi rendszerességgel, nevessünk minél többet, és próbáljuk kerülni a stresszes életmódot. Ha ezeket betartjuk, már tettünk egy lépést annak érdekében, hogy fiatalosan nézzünk ki.
Az alábbiakban mutatunk egy olyan technikát, mely segítségével megőrizhetjük arcbőrünk fiatalságát is. Felejtsük el a vegyi anyagokat tartalmazó ránctalanító krémeket, inkább masszírozzuk rendszeresen az arcunk.
Tanaka masszázs, a feltalálójáról Yukukok Tanakáról, egy 65 éves japán nőről kapta a nevét. A masszázshoz semmi másra nem lesz szükségünk, csupán a két kezünkre. Ha jobban kényeztetni szeretnénk magunk, használhatunk egy kevés kókusz-, olíva-, vagy mandulaolajat. A gyakorlatokat könnyedén elsajátíthatjuk, hiszen nem túl bonyolultak.


Az elején néznünk kell közben a videót, de egy idő után már magától is menni fog. Alig tíz percet kell szánnunk magunkra minden nap, ennyi igazán jár mindenkinek. Közben hunyjuk be a szemünk, és lazítsunk, így egyszerre kényeztethetjük a testünk, és a lelkünk is. A masszázs során serkentjük a nyirokkeringést, és megszabadulunk a fölösleges méreganyagtól. Arcunk élettel teli, élénk, és fiatalos lesz, hiszen a vérkeringésünk is megélénkül.
http://twice.hu/eletmod/egeszseg-eletmod/vegezd-ezt-masszazst-rendszeresen-rovid-idon-alatt-akar-10-evet-fiatalodhatsz-hihetetlen

A Tanaka masszázs segítségével csupán két hét alatt akár tíz évet is fiatalodhatunk.
Csodálatos eredményekről számoltak be azok, akik kipróbálták.
A tökéletes hatás érdekében el kell sajátítani a helyes technikát, és azt két héten keresztül minden nap gyakorolni.

Titka abban rejlik, hogy a bőr kifeszítésének hatására az arcról eltűnnek a ráncok, ennek hatására az  fiatalabbá, élettel telivé változik. A masszázs serkenti a nyirokcsomók működését, és segít megszabadulni a felgyülemlett méreganyagoktól és a víztől.
A szem alatti táskákat is eltüntethetjük a Tanaka masszázs segítségével. Az olajok vagy krémek használatát akár mellőzni is lehet, de az eredeti recept szerint alkalmazhatunk egy kevés pamut olajat, ami tele van vitaminokkal, és értékes Omega 6 zsírsavakat is tartalmaz. De használhatunk olíva- vagy mandulaolajat is. Az alábbi videó beavat a csodálatos masszázstechnika rejtelmeibe.

Mindössze tíz perc minden nap, ajánlatos a reggeli arctisztítás után végezni.
1. Simítsuk végégi mindkét arccsontunkat a szemöldökök végétől a nyak vonaláig.
2. Helyezzük mindkét kezünk három ujját a homlokra, úgy, hogy középen összeérjenek. Majd háromszor simítsuk végig a homloktól, a halántékon át az arcot, a nyakon át a kulcscsontig. Ha szükséges ismételjük meg még ötször.
3. Következik a szemmasszázs: alul, felül (a szemhéjat), ezután megint alul, ki a halántékig, majd le a nyakon. Ezt is ismételjük háromszor.
4. Az ujjainkat támasszuk meg az állon, majd enyhén masszírozzuk körbe a száj körül az arc vonalát, fel az orrig, itt pihentessük a kezük. Háromszor ismételjük a műveletet.
5. Az orrot is kényeztetni kell: először az orr alatti részt, majd az orr mellett, fel egészen a halántékig, és hozzuk le a kezeket az arcon át a kulcscsontig.
6. Induljunk az álltól, gyűrjük fel az arcot a szem alatti részig, majd simítsuk hátra a halántékig, és hozzuk le a kezünk a kulcscsontig. A szem alatt egy kicsit időzzünk el, enyhén nyomjuk meg az arccsontot.
7. Jobb tenyerünkkel támasszuk meg az állkapocscsontot, majd bal kezünkkel a bal állkapocstól masszírozzuk fel a szemig az arcot a halántékig, majd le a kulcscsontig.
8. Ugyanezt végezzük el a másik oldalon is háromszor.
9. Az orr vonalától kiindulva mindkét arcot egyszerre masszírozzuk a halántékig, majd le a kulcscsontig.
10. Csuklóval az álltól kiindulva masszírozzunk felfele, majd az arc vonalán át le a kulcscsontig.
11. Támasszuk le az arcunkat a tenyerünkbe, majd csuklóval masszírozzuk fel a fül vonaláig, és az ujjakkal simítsuk végig a kulcscsontig.
12. A tenyér külső élével masszírozzuk felfele a fül vonaláig az arcot. Mindkét oldalon három-három alkalommal.
13. Támasszuk meg az arcunk, úgy, hogy hüvelykujjaink alul az áll alatt összeérjenek, és a két mutatóujjunk a szemöldökök kezdeténél találkozzanak. Majd simítsuk, feszítsük kifelé az arcot a halánték fele.
14. Masszírozzuk át a homlokot, majd simítsuk végig mindkét arcot, le a kulcscsontig.

http://twice.hu/eletmod/10-evet-fiatalodhatsz-ezzel-a-japan-arcmasszazzsal-tanuld-meg-video



Egy másik videó szintén az arcmasszázsról:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése