2016. június 19., vasárnap

Az Istennő egy nő, aki magától kiemelkedik a mélyből






Az Istennő egy nő, aki magától kiemelkedik a mélyből. Ő egy nő, aki őszintén feltárta saját sötét oldalát, és megtanulta ünnepelni a fényét. Ő egy nő, aki képes beleszeretni az önmagában rejlő csodálatos lehetőségekre. Ő egy nő, aki ismeri önmaga mágikus és titokzatos helyeit, a szent helyeket, amelyek ápolják a lelkét, és vele az egész lényét. Ő egy nő, aki Fényt sugároz. Magnetikus erejű. Ahogy belép a szobába, a férfiak és a nők egyaránt megérzik a jelenlétét. Erő és lágyság rejlik benne ugyanabban az időben.
Igen erős szexuális energiával rendelkezik, ami nem függ a fizikai megjelenésétől. Imádja és elfogadja a testét és kimutatja, hogy komfortosan érzi magát benne. Ápolja a szépséget, a fényt és a szeretetet. Ő minden gyermek anyja. Könnyed eleganciával áramoltatja az életet. Képes gyógyítani egy pillantásával, vagy kezének érintésével. Ő a hevesen érzéki és félelem nélküli erotikus nő, aki úgy éli meg a maga módján a szexuális erejét, hogy közben társával megéli és megérinti az isteni magasságokat. Ő maga az együttérzés és a bölcsesség. Ő az Igazság keresője és mélyen legbelül magában ápol valami sokkal nagyobbat, mint önmaga. Ő egy nő, aki tudja, hogy a célja az életben a magasabbra szintre emelkedés és a szeretetteljes uralkodás. Ő a szeretettel teli szerelmes nő.
Tudja, hogy sorsa az öröm megélése, átölelve és megosztva másokkal, a sebek begyógyulnak. Ő egy nő, aki azért jött, hogy tudja, az ő partnere is időnként elveszett, és ijedt, mint amilyen ő is volt időnként. Ő azért jött, hogy megértse a fiú-sérüléseit a Férfiban, és tudja, hogy együtt menni fog, a szeretet meghozza a megkönnyebbülést, a gyógyulást sebeikre.
Ő egy nő, aki el tudja fogadni önmagát, ahogy van. El tud fogadni másokat, ahogy vannak. Meg tudja bocsátani a hibáit, és nem érzi magát veszélyben, még ha mások meg is támadják. Ő egy nő, aki tud segítséget kérni, amikor szüksége van rá, illetve segítséget adni, ha tőle kérnek. Ő tiszteletben tartja a határokat, sajátját és másokét is.
Látja az Istent a másik szemében.
Látja az Istent a sajátjában is.
Látja az Istent minden élethelyzetben.
Ő a nő, aki felelősséget vállal mindenért, amit teremt az életében.
Ő egy nő, aki teljes mértékben támogató és adó.
Ő egy Istennő.
(Rafael Espitia Perea)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése