2021. március 10., szerda

A női minőség két féle összetevőből áll....

 




A női minőség két féle összetevőből áll, Lilithből és Évából.
Lilith a szexy, csábító démon, a szerető, a szajha, Éva pedig a finom lágy, szerelmes, visszahúzódó, anyáskodó, gondoskodó.
Bármelyiket is ítéled el, magad felett mondasz ítéletet!!!
Nincs mese, Univerzális törvények szerint a bennünk élő Nő ebből a két aspektusból áll. Akkor tudsz a középpontodban lenni, ha a kettő egyensúlyban és barátságban van meg benned.
Ahogy a világban látszik ez az egyensúly elég rendesen el van billenve a Nőkben, a minden áron megfelelés miatt. Vagy játsszák a szajhát és minden Férfit az ujjuk köré akarnak csavarni, vagy pedig a szende szűzet, a sarokban ücsörgőt, a- „ Jajj csak észre ne vegyélt”. Egyik sem túl jó stratégia. Ha meg tudja egy Nő magában találni, mind a két esszenciális erejét Lilithet is és Évát is, akkor tud az Istennői minőségébe beleállni, amire valljuk be őszintén minden Férfi vágyik.
Mert igen, azoknak a drága Férfiaknak mind a két énünk kell. Nem csak az egyikkel akarnak lenni, hanem a teljes és kerek Nővel.
Titkon minden Férfi megnézi, ha csak egy pillantásra is azt a Nőt aki éppen a Lilitjében áll és mer csábítani, szexy lenni, viszont ez túlságosan mélyen hat, így elfelejtődik a Nőben, hogy van benne egy Éva is.
Éppen ezért azok a hölgyek akik a Lilith energiáját használják erősen, azok sajnos nagyon erős önértékeléssel is küzdenek, ezzel az erővel akarnak érvényességhez jutni, egy kis figyelmet kierőszakolni.
Az Éva energiát működtető Nők is szintén önértékelésük miatt vannak csak az Évában, mert nem mernek a szexuális energiájukkal játszani, mondván: -„Nem vagyok én elég jó ahhoz, Nem vagyok jó Nő”… és egyéb nézeteik miatt ezzel játszmáznak.
Mert sajnos mind a két esszenciális erő, külön-külön csak emberi játszma.
Kizárólagosan együtt tudnak erővé válni, ha Lilith és Éva barátságot köt, bennünk Nőkben.
Fádler Edit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése