2019. január 11., péntek

Boldogasszony útján járás ösvénye

Feketéné Lendvay Katalin: Boldogasszony (selyemkép)


 ÖNMAGad eredetének feltárásának az ideje jött el.
Egy olyan időszakba léptünk, amelyben már nincs helye a sérült részeink továbbvitelének.
Kitartó munkával, megértéssel fel tudjuk oldani azokat a mintákat, melyeket generációról generációra működtettünk és továbbadóivá váltunk.
Sejtjeink emlékeznek.
Nemcsak a szépre, a jóra,- emlékeznek a fájdalomra, a visszautasításra, a megtagadásra, az elesettségre, arra, amikor megtagadtak minket, amikor női mivoltunkban hasonultunk meg.
Ezek az emlékek fájdalmasak.
S anélkül, hogy tudatában lennénk, magunkban hordozzuk ezeket a megéléseket,- mert sejtjeink emlékeznek.
Sejtjeink információs rendszerébe ágyazva hordozzuk magunkban ezeket a kódokat, melyek nem engedik, hogy felfényesedjünk, hogy ragyogjunk, azt hogy boldog asszonyokká váljunk.
A Boldogasszony útján járás üzenete, hogy feltisztítsd azon részeidet, amelyek még mindig ÖNMAGad tagadásában tartanak. A fájó, sérült, megtagadott, sebzett részeidet,- s a fénytelenség helyett a Fényt áraszd ezen részeidbe.


Válj ÖnMAGad gyógyítójává!

Ezzel a kéréssel szólítlak meg kedves NőTársam, aki együtthaladsz velem a Boldogasszony útján járás ösvényén.
Megszólítlak, hogy tarts velem, vesd le elnyűtt, régóta cipelt magadban hordozott sérült részeidet,- és megengedővé válj a benned lévő szépség és jóság kiteljesítésére.
Érkezzünk meg együtt a FORRÁShoz, a mindent átölelő
Anyai ölhöz, ahhoz az Eredendő minőséghez aki forrást fakaszt magából,- és ez a Forrás kiapadhatatlanul árad szét a Világban.
Boldogasszony Országában boldog asszonyokká váljunk, kik a bennük élő szeretet által szilárd tengelyt képviselnek a Világban.
Ha hívásom megszólított és késztetést érzel, hogy társam légy a Boldogasszony útján járás ösvényén - (Gyógyító Női Kör) akkor kérlek jelezd felém ez irányú szándékodat.
Szeretettel: Feketéné Lendvay Katalin

lendvaykatalin@gmail.com




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése