2018. augusztus 22., szerda

A párkapcsolatokban sem működnek már a régi minták és játszmák





A Szakrális Kapcsolat alkímiai üstjében lehetőségünk nyílik arra, hogy megteremtsük a női és férfi lélekrészünk közötti vágyott egyensúlyt.
A férfi és a nő belső síkon történő alkímiai házassága az ellentétek egyesülését jelenti. Amikor ellentéteket egyesítünk, hatalmas kreatív lehetőségeket szabadítunk fel. A kreativitás és a problémamegoldás magasabb fokára kell lépnünk ahhoz, hogy az új évezred ránk váró kihívásait megoldjuk, és új megoldási módokat kell alkalmaznunk.
A párkapcsolatokban sem működnek már a régi minták és játszmák.
Nagyon sokan úgy teremtünk kapcsolatot, ahogyan pókerezünk.
Mindent megteszünk azért, hogy mi kerüljünk felülre. És ha ez nem sikerül, blöffölünk. Azt színleljük, olyan lapunk van, amilyen nincs. Csalunk. Hazudunk. És amíg nagyon sok kapcsolat erre a mintára épül posztmodern korunkban, a Szakrális Kapcsolat radikális őszinteségre sarkall, mindegy, milyen zavarba ejtő vagy rettenetes érzéseket osztunk meg társunkkal.
A Szakrális Kapcsolatban olyan titkok és kincsek vannak, melyek arra várnak, hogy vegyük a bátorságot és belépjünk önmagunk és partnerünk mélységeibe.
Azok, akik a Szakrális Kapcsolatot választják, beleegyeznek abba, hogy együtt menjenek végig az istenné válás ösvényén, egymás mellett, mennyen és poklon keresztül, a ragyogó hegycsúcsokon keresztül, ahol a dolgok hirtelen kristálytisztává válnak, és a lelki halál sötét völgyén keresztül, ahol még a lábunk nyomát is alig látjuk. És a tudatlanság sötétségén keresztüljutva, a kölcsönös biztonság, őszinteség és megbecsülés olvasztótégelyében egy újfajta ént kovácsolhatunk. Ez az új én lelkileg őszintébb, tudatosabb és szabadabb, mint a korábbi megfelelője, aki belépett a kapcsolat öntödéjébe.
Tom Kenyon Judy Sion: Mária Magdala üzenetei

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése