2017. május 31., szerda

Veres Mónika: Május 31.-én : A szíverővel való kiemelkedés napja!




Május 31.-én : A szíverővel való kiemelkedés napja!
Rendhagyó módon egy rövid bejegyzés! Ugyan elsősorban a hírlevélben szoktam elküldeni az aktuális időszak összefoglalóját, de holnap (május 31.) egy napra egy egészen különlegesen szép Égi Háromszög áll fel, tökéletes piramis alakzatot formázva, ezért idő hiányában most ezt a felületet használom. Ez a piramis alakzat azért is figyelemre méltó, mert érintett az energiája azzal a Marssal is, aki még mindig Nimród Koronájánál áll! Titokzatos. Hiszen tudjuk, hogy Nimród három őv-csillaga (Al Nilam, Al Nitak, Mintaka) a három Gizai Piramissal analóg energetikailag. Kicsit olyan hát ez a helyzet, mintha Nimród Piramisa üzenne, mintha Nimród szíve dobbanna egy nagyot. De nézzük tovább a holnapi napot miért fontos még …
Az Égi Háromszög három csúcsát az Oroszlán szívénél járó Hold, a beavató Kígyótartóban járó Szaturnusz és a Felfelé úszó halakhoz közelítő Uránusz-Vénusz párosa alkotja! Impulzív nap lesz az biztos. Egyszerre van jelen tehát a holnapi napban (főleg reggel és délelőtt) a kiemelkedés, a feltételek nélküli szeretet, a beavató vizsgafeladat és a legmagasabb szintű sorsuralás lehetősége. Ha egy mondatban kell összefoglalni: Szíverővel való kiemelkedés történik! Méghozzá oly módon, mellyel hosszú távon válhatok a sorsom urává, így a szív ereje egyben sors-koronázó pillanatot ad. Ráadásul eddig nehéznek tűnő karma-körökből is ki lehet vele lépni.
Miért? Mert a Mars Nimród Koronájánál és a Szaturnusz a Kígyótartóban a Hold mágikus szerelem- és szereteterejével sokszorozódik meg, így egyszerre adja a kezünkbe azt a tökéletes energetikai állapotot – mint belső élményt – amiben ÉN irányítom a sorsomat (és nem fordítva). Ezt a mágikus erőt az tudja a holnapi nap legjobban felhasználni, aki a félelmeit tökéletesen uralja és rendíthetetlen bizonyossággal látja maga előtt a Célt. Kifejezetten kiemelő erő van ebben, hiszen a Felfelé úszó halacska hozza a segítséget, hogy minden eddigi „ördögi körből” ki tudjunk lépni felfelé, egy magasabb szintre. Segít, súg, hogy ne kövessük el ugyanazokat a hibákat, amikkel esetleg a múltban félrevittük a sors-kört. Ritka szép helyzet, hogy a Hold az Oroszlán szívénél, a Regulusnál áll, abban segítve, hogy – a múlt hibáin túllépve ezúttal - SZÍVÜNK EREJÉVEL meg tudjuk tartani energiáinkat és tudjuk uralni felbukkanó félelmeinket vagy kételyeinket (hisz egyik rosszabb tanácsadó, mint a másik). Aki holnap tehát erőit kézben tartja és kizárólag a szívére hallgat az olyan csodálatos lelkesítő emelő és kiemelő erőt kap a kezébe, amivel eddig nehéznek ítélt élethelyzetet is megoldhat. (Az élmény akár pár óra leforgása alatt bekövetkezhet.)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése