2017. március 26., vasárnap

A női létezés csodája (részlet)




Istenanya a létezés egy olyan formáját adta át számomra, melyben megértettem a nőiség értelmét, mely abban rejlik, hogy egy olyan belső utat jársz végig, amelyben a létezés azt a formáját választod, - hogy azonosulsz a benned életre kelt magasabb isteni valósággal, mely a létezés formájából eredendően testett öltött benned.
Ezt a valóságot az Istenanya valóságaként keltjük életre magunkban.
Belső terünk megnyílik, lelkünk magába fogadja ezt az eszenciát.
Tér és idő korlátot átlépve, egy új dimenzióba érkezik, melyben emlékszik eredendőségére, Isten anyai létére. Arra a tiszta eszenciára, mely eredendően testett öltött benne.
Ez a Fény eszencia tested minden sejtjében rejtve van, csak életre kell hívnod magadból ezt az emléket, és azonosulnod kell vele.
Ez a lágy eszencia mely benned és most most belőled van születőben, felszítja az emlékezés fátylát benned.
Emlékezz, emlékezz, emlékezz tiszta Fényminőségedre!
Arra az isteni létre, melynek forrásában megszületni kéltél, és az eredendősége által az anyag vonzásába léptél.
Vesd le hát a fátylat magadról, nyisd meg magadban az emlékezés csatornáját, és azonosulj Önmagad isteni eszenciájával, mely tested minden egyes sejtjében el van temetve.
Hívd életre ezt az erőt, mely eredendőséged.
Ez egy szent minőség, egy magas minőségű eszencia, amely a létezés folyamában azt a megtestesült erőt hozta életre aki most te vagy.
Eredendő isteni lényed megtestesülése vagy, aki elfelejtette honnan jött, mi volt az az erő aki egykoron működtette, és vele egységet alkotott.
Asszony, nyisd meg hát mélyen a szívedet, kösd össze lelked fonalával, és hívd elő az emlékezés fátylát felszakítva azt az isteni minőséget amely benned testesült meg. Ez az erő maga a szeretet, az az erő, mely teret s időt áthat, a létezés minden pórusába behelyezkedik, és egy olyan rezonanciát hoz létre magából, mely az isteni forrás szeretet eszenciáját jeleníti meg.
Hát tudjátok meg Nők, hogy ti képesek vagytok ennek az eszenciának az áramoltatására, mert ez belőletek ered, hisz belétek van kódolva.

Arcom az ÉG felé emelem, s engedem hogy áthassa lényem és létezésem forrását az az isteni eszencia amely megtestesített engem.
Minden egyes sejtemben érzem ezt az erőt amely átjár, mely életre hív, életre kelt, és elvezet isteni utam beteljesítésének forrásához.

Állj meg asszony, s tekints magaba. Mivé lettél mostanra?
Mered-e vállalni isteni létezésed legtisztább, lecsupaszított minőségét?
Vagy védekezel a fájdalom, a sérülés, a sors kihívásai ellen dacolva bezárod szívedet, csak nehogy sérüljél.

Egykoron én is így tettem. Életről életre eljátszottam a kis szerepem.
Nem azonosultam az isteni létezés forrásával, az isteni eszenciával amely testet öltött bennem.
A magam felismerése által jöttem rá, hogyha igazi Nővé akarsz válni, akkor ezt az isteni eszenciát elő kell hívnod magadból, életre kell keltened és azonosulnod kell vele, kéz a kézben együtt járni vele.
Mert Ő a te belső irányadód, az útmutatód, életed eleme, az a titkos erőforrásod, mely eredendően belőled ered, és létrehozza a létezés azt a formáját, amelyben a női lét világba helyezésének forrását egy magasabb tudatállapotba helyezheted.
Ez a minőség rajtad keresztül nyilvánítja meg és valósítja meg magát.

Ha már megérkeztél ebbe az állapotba csak annyit kell tenned, hogy megtartsd ezt az eszenciát, méltón és tisztelettel bánj vele.
Értékeld és őrizd létét magadban, mert ez egy kincs, egy kód, mely minden egyes Nő létezésében benne rejlik.
Ettől vagy több, ettől vagy eredendő, ettől értékeled az életet, és tudsz áramoltatni magadból egy olyan isteni minőséget, amely a létezés egy magasabb formáját hívja elő belőled.
                                       
Hogy jussatok el ehhez az isteni forráshoz, ehhez az erendendőséghez?
A magadba tekintés már nem elég.
Egy sokkal mélyebb szintre kell helyezkedned Önmagad isteni létének megkeresésében. Keresned és kutatnod kell léted értelmét, mely életed mozgatórugója.
Egy mélyebb szintre helyezkedj magaba, és innen tekints szét a világodra. Innen szemléld az életed. Innen szemléld azt a világot amelybe beleszülettél, és az isteni forrásban betöltött és életre keltett isteni terv által leszületést nyertél. Mert minden egyes leszületés okkal történik.
És az ok- okozat törvénye alapján az okot te hoztad létre, és ebben a megtestesülésben jogot formáltál ennek kiegyenlítésére.
Hogy emberi létedet egy olyan eszenciával töltsd meg, amelyben az isteni eszencia forrását hordozod magadban.

Írta: Feketéné Lendvay Katalin
(részlet A női létezés csodájából készülő kiskönyvemből)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése