2016. március 14., hétfő

Megszentelt Női TérMost a hallgatás ideje van, a befelé fordulásé, az önvizsgálaté, a mélyebb megértésé, az elfogadásé, belső burkaink feltisztításáé.
Áldott ébredést kívánok minden magyar asszonynak!
Önmagad fényét ragyogd a világba, s ne engedd, hogy ezt bárki is elvegye tőled!
Áldott fény, mely testet ölt benned. 
A szeretet fénye mely útmutatód, irányadód.
Amikor elengedted a szív fájdalmait, egy új tér nyílik meg előtted, szíved szakrális terébe érkezel meg.  Hogy belépj ebbe a megszentelt világba, szívcsokrod szirmait egyenként kell megnyitnod. 
Minden egyes szirom tanított valamire, melynek ha értelmét felismered, szabad vagy, újjászülettél nőiességedben. Egy új világ tárul fel előtted, mely merőben más az eddiginél, hisz most már az vagy, Aki Vagy,- megszentelt térbe érkeztél. 
A fény áramlása megnyitja az utat előtted. 
Ezentúl semmi nem lesz már a régi, hisz egy megszentelt valóságba léptél át. Sokan élitek most ezt a folyamatot, az átlépés pillanatát, és ennél is sokkal többen keményen dolgoztok magatokon, hogy ide megérkezzetek, s mint mindig, vannak akik lemaradtak, akik alszanak, bebábozódva élik még napjaikat. 
Az ébredők dolga, hogy kezet nyújtsanak szendergő, vagy éppen az úton elakadt társaiknak, és a szeretet, a megértés, a jóság, a gyengédség erejével megsegítsék őket, de nem elvéve tőlük a tapasztalás és a megélés folyamatát.
Áldott a Fény mely bennünk most újjászületik. 
Áldott a Fény mely testet ölt.
Áldott ébredést kívánok minden kedves NőTársamnak!
Szeretettel: Áhimé - Feketéné Lendvay Katalin

Veszprém. 2016. március. 14. (Kikelet hava)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése