2016. március 8., kedd

Nőnapi gondolataim

A szépség, a jóság, a nőiség napját véleményem szerint nem évente egyszer kellene ünnepelnünk kiemelt ünnepként, hanem az év minden egyes napján egy belső szerető mosollyal kellene magunk felé fordulnunk. 

A magyar néphagyomány ünnepként Gyümölcsoltó Boldogasszony napján ünnepli a Nőt, mindent ami nőies.

Március 8. Rákosi Mátyás tette kötelezővé 1948-ban.
Célja, az öntudatos munkásnőről való megemlékezés volt.
Gyümölcsoltó Boldogasszony napja egyben a természet újjáéledésének, a tavasz kezdetének a napja,- ami magába foglalja a termékenységet, a virágba borulást, az életet szülő Nőknek, Anyáknak az ünnepe.

Kedves NőTársaim!
A mostani időszak nagyon fontos számunkra!
Gyümölcsoltó Boldogasszony napjáig az új kezdetét jelenti számunkra.
Kiemelt időszak a Nők számára, hogy végleg megváljunk minden olyan mintától, minőségtől ami még hátráltat minket Eredendő Lényünk, ÖnMAGunk, Igaz Női Lényünk felismerésében. 
ÖnMAGunkat pedig az Égi Anya és a Föld Anya vezetése és útmutatása által tudjuk egy mélyebb szinten megismerni.
Mi Magyar Nők egy különleges energiaminőséggel rendelkezünk.
 Az aranyasszonyi minőséget hordozzuk MAGunkban. 

Hogy megérkezzünk ennek a tudásnak a felismeréséhez, és megnyissuk a bennünk rejlő kódokat, ahhoz egy mélyebb megismeréssel szükséges magunk felé fordulni.
Tisztában kell lennünk azzal, hogy kik is vagyunk mi valójában, mit képviselünk a világban, mi az a szent cél, melynek továbbadására elhívottak vagyunk.
Igazi Nővé válásunk záloga: ÖnMAGunk megismerése.

(Az alábbi üzeneteim is erről szólnak. A link alatt megtalálható a teljes üzenet.)
Aki együtt rezdül a teremtés női részével, az ebben az időszakban jelentős átalakuláson megy keresztül.
Meg van adva minden lehetőség a számára, hogy a múlt emlékeit, fájdalmait, lelkébe, testébe, csontjaiba vésett kódjait felemelje és átminősítse.
Mindez a saját felismerésed és Önmagad megértése által történik, ezt senki sem teheti meg helyetted!
 Fel mered-e vállalni azt Aki Te Magad Vagy, a lecsupaszított eredendő Lényedet?
Most az Asszonyok ideje jött el, hogy beérjen bennük minden tapasztalás, és érett gyümölccsé váljanak. Lelkükből fakadóan megnyíljanak a természet újjáéledése, virágzása felé. Rezdülj együtt a Teremtéssel, az évszakok változásaival. 
Fogadd be mindazt a csodát ami körülötted virágba borul. 
Merd megnyitni magad a szépség, a jóság, a virágzás felé, hogy Te magad légy a virágzás, aki virágba bontja elfeledett, s megtagadott részeit.
Eljött az időd, hogy felismerd magad! Eljött az időd, hogy megtudd ki is vagy valójában!

Kik is vagyunk mi NŐK, és mit képviselünk a Világban?


 Az elmúlt században a nők egy nagymértékű változáson mentek keresztül. 
Ez a változás, többnyire a társadalom egész rétegét érintette. 
Ebből kifolyólag, a nők többsége különböző olyan mintát vett fel és működtet a jelenben, amely soha nem volt az övé.
Ha megkérdezzük a nők többségétől,- hogy ki Ő, és mit képvisel a Világban,- bizonyára a többség nem tud olyan választ adni, ami a lelke legmélyebb bugyraiból tőr elő.
Ez pedig azért van, mert egy olyan átalakulási folyamaton ment keresztül az elmúlt időszakban, ami nem Önmaga mélységeiből ered,- nem abból, hogy megismerte Önmagát, azt, hogy milyen minőséget és energiát nyilvánít meg, mit képvisel,- és valójában mindez eredendő Lényéből ered. Hanem abból, hogy jelenleg egy számára elfogadható vagy akár divatosnak, menőnek mondható karaktert vett fel, és ezzel azonosítja magát.
Ha megakarjuk tudni, hogy kik is vagyunk valójában,- akkor igencsak lelkünk mélységeibe kell alászállnunk. Ennek tükrében talán értelmet nyer, hogy miért nem az a célravezető ha egy felvett minőséget működtetünk, és annak megfelelően éljük az életünket, - mert ezáltal nem tudjuk meg kik is vagyunk valójában.
Szerencsére egyre nagyobb többségben vannak már azok a Nők, akik tisztában vannak értékeikkel, eredendő Lényükkel. Tudják mit jelenítenek meg, milyen archetípust képviselnek.
A változás egyre inkább azt sugallja nekünk ahogy az Új Korba lépünk, hogy tárjuk fel igazi Önvalónkat, azt, akik valójában vagyunk. Önmagunk megismerését, feltárását mindenképpen az első helyre teszi.
Arra ad késztetést,- hogy minden olyan felvett mintát, amely nem eredendő Lényünk megnyilvánulásából ered, és nem előre visz az úton, hanem inkább hátráltatja fejlődésünket,- tanácsos minél előbb elbocsátanunk. Persze ahhoz, hogy ezt meg tudjuk tenni, először fel kell ismernünk azokat a régi beidegződéseket, programokat, amelyeket "megörököltünk", átvettünk, és azóta is kiválóan működtetünk.
Amíg nem ismerjük fel, hogy kik nem vagyunk valójában, addig igen nehéz megtalálni,- hogy kik vagyunk, és eredendően mit képviselünk. Mindenféleképpen tanácsos addig folytatni az önismeretet, amíg megtaláljuk, felfedezzük magunkban azt a Szellemi Erőt és Öntudatot, amely mi magunk vagyunk. Ez munka valójában nem tartozik a könnyű dolgok közé, de tanácsos kitartóvá válnunk,- minél előbb szeretettel megválni azon részeinktől, amelyeket csak beidegződésként működtetünk.
S mindezt azért tesszük, mert felvettünk egy olyan mintát ami soha sem volt a miénk, eredendően nem is hozzánk tartozott.
Ezeket a mintákat és programokat, nem csak szüleinktől, családtagjainktól, barátainktól, közvetlen környezetünkből vettük át,- hanem a média is jelentős befolyást gyakorol ránk, hogy még véletlenül se találjuk meg Önmagunkat, hanem irányítható bábként, nekik a kiszolgálóivá váljunk.
Ne legyünk tisztában a gyökereinkkel, az értékeinkkel, ne legyen Öntudatunk,- mert ha mindez megvan, akkor az már nemcsak a saját tudatosságunkat jelöli, hanem benne van a Nemzeti Öntudat amellyel megnyilvánítjuk magunkat a Világban.
Az Új Világba lépve tanácsos visszaállítani eredendő Önvalónkat,- megismerni magunkat,- azt a minőséget amit képviselünk, amit megjelenítünk.
Mivel nem vagyunk egyformák, ezért tanácsos elfogadni és tiszteletben tartani egymás másságát.
Mindenki más és más tapasztalattal, feladattal, és "hozott anyaggal" rendelkezik.
Próbáljuk meg a legjobbat kihozni magunkból, amivel nemcsak a Családunknak, hanem a Világunknak is jelentős teremtő részeivé válunk.
Áldással és Fénnyel!
Feketéné Lendvay Katalin


2 megjegyzés:

  1. Köszönet érte kedves Katalin!Én is azt vallom, hogy a legnagyobb erő a gyengédségben és a szeretetben lakik! Csak fel kell ébreszteni a női lélekben! És akkor minden a helyére kerül!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Főnixmadár! Tökéletesen egyetértek! Most ennek van itt az ideje!

    VálaszTörlés