2016. július 27., szerda

Egyre sürgetőbb, hogy a NŐK végre felébredjenek







"Annyira érzem évek óta, és ez most már egyre sürgetőbb, hogy a NŐK végre felébredjenek.
Szó szerint, túlzás nélkül, azt hiszem, hogy ez fogja megmenteni a világot. Minden FÉRFInak szüksége van a NŐ kiegyensúlyozott fészkére, arra a gondoskodó melegségre, arra az izgalmas pezsgésre, arra a mögöttes biztató erőre, arra a megtartó, szakrális térre, melyben ösztönzést kap a céljaihoz és teremteni tud. És ebből a fészekből a férfi is vissza tud térni, fel tud építkezni, ahhoz az igazi nyers erőhöz, ahhoz a tudatossághoz, amivel a nőt a "tenyerén" tudja hordozni.
És nemcsak a férfinak fontos ez, ahogy ébred és virágzik egy NŐ, a körülötte levő nők is erőre kapnak az illatától, a lányok, az anyukák, a nagymamák, a barátnők feloldják szép lassan a LEHETSÉGES fényében a bántásokat, a sérelmeiket, megbocsátással és elengedéssel, és önmaguk reflektorfényéhez, szeretettől lüktető szívükhöz térnek vissza és ez így terjed majd az őt körülvevőkre.
Egyszerűen a jóság, az odaadás, a szeretetnek a felébredése a NŐKben forradalmian segít mindent a helyes egyensúlyba visszabillenteni.
Drága NŐVÉREM, bíztatlak, hogy tégy a női minőséged ébresztéséért, tisztításáért, gyógyításáért és ennek a másokkal való megosztásáért.
Ezt mindannyiunkért teszük. Légy igazán boldog! 
MERT GYÖNYÖRŰ VAGY ,MIKOR BOLDOG VAGY !" Genoveva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése