2021. március 26., péntek

Nőiségünk felszabadítása,- Az Anya-seb.

 


Nőiségünk felszabadítása,- Az Anya-seb.

"Egyetlen módon gyógyíthatod meg az Életed.
Ha magadba merülsz és önmagadat gyógyítod meg.
Békét kötsz magadban minden múltbeli eseménnyel, traumával, félelemmel, bánattal. Az Életed benned zajlik.
És ennek a legfélelmetesebb része, hogy Neked kell önmagadba nézned, nem teheti meg más helyetted."
(Robert G. Smith)
- Az Anya-seb egész életre hatást gyakorol ránk ha nem kerül feloldásra. Azok az információk amelyek ebből a "sérülésből" származnak, mélyen beívódnak és megjelennek a sejtjeink információs rendszerében és egy hasonló megélés hatására azonnal bekapcsolnak.
Sok párkapcsolat is ezért megy tönkre.
Az anya és lánya közti ellentétek melegágya a meg nem értés, ami a későbbiekben elszenvedett fájdalomként, konfliktusként jelentkezik a kapcsolatukban.
Sok esetben az anya az elrontott életét látja a lánya életében, vagy épp ellenkezőleg egy olyan életet szeretne számára megvalósítani amelyet Ő magának álmodott meg.
Ebben az esetben a nézetkülönbség már konfliktusként jelentkezik.
Ahogy a fentiekben említettem, az Anya -sebből származó sérüléseink meghatározhatják az egész életünket. Szinte életünk minden szegmensére hatással lehet egy ilyen destruktív megélés.
A magzati korban kialakult sérülések pedig melegágyává válhatnak életünk különböző területén megélt sikertelenségünknek.
Félelem, szorongás, kisebbségi érzés, megfelelni akarás, párkapcsolati probléma és még sok más minden ehhez a gyökérokhoz vezethető vissza,- amelyet addig hordozunk sejtjeink információs rendszerében, ameddig az nem kerül feltárásra,- nem alakul át megértéssé, elfogadássá, elengedéssé, Önmagunkhoz megérkezésé.
Generációs és kollektív rögzült mintákat tudunk feloldani ezáltal.
Felszabadítjuk magunkat rögzült sémáink alól, elfogadással és szeretettel fordulunk Önmagunk felé,- és életünk innentől egy új mederbe helyeződik.
- Mit tehetünk ilyenkor?
Az uralmunk alá vonjuk mindazokat a tényezőket amelyek hatással vannak a bennünk kialakuló viszálynak.
Egy olyan módszerhez folyamodunk amelyben jelen a van a megértés, az elfogadás, az az intermezzo, amelynek kiiktatása által a folyamat magától rendeződik.
A megértés és elfogadás fő szempontként kell, hogy jelen legyen, mert különben nem tudunk előre haladni.
- Hogy oldhatjuk fel egy konkrét problémát?
Mindenképpen a gyökérokhoz érdemes visszacsatolódni.
A gyökér megmutatja tévedéseinket, hamis megéléseinket, mindazt az élethelyzetet amiből maga a probléma kialakult. Egy konfliktus rendezési tervnek kell létrejönnie.
Az Anya -sebnél az ŐSBIZALOM visszaállítása a legfontosabb,- ezáltal tudunk visszatérni az eredethez,- eredendőségünkhöz.
Szeretettel: Szokolai- Lendvai Katalin
Amennyiben szükséged ehhez a témakörhöz kapcsolódó érzelmi oldásra, a kötöttségek alóli felszabadulásra, szeretettel a segítségedre vagyok ebben. Áldás!
lendvaykatalin@gmail.com
06/20/380-5100
Anya sebről bővebb írás itt található:


Engedjétek meg, hogy egy saját tapasztalatomat osszam meg az Anya-sebbel kapcsolatban, amire a kezeléseim során tettem szert.
A jelen életre fókuszáljunk, ami a megszületéssel indul, amit már a lélek tudatosan él át. Rengeteg fóbiát hozhatunk magunkkal az itt átélt élmény hatására, amit elfelejtünk, de később oka lehet különböző megmagyarázhatatlan szorongásoknak, félelmeknek.
Az sem mindegy, hogy az anya milyen érzéssel várja gyermekét.
Hiszen ő már mindent érez, a különböző ingerek már a magzati életben hatnak rá, (ami később megnyilvánulhat: félelem, pánik, stb..) formájában.
Munkám során (az anyaméhben eltöltött időszakról), sokkal több volt a negatív beszámoló, mint a pozitív. Bizonyos jelenkori szituációban, mint pl.: fulladás, bezártság érzés, szorongás, és sok más ilyen jellegű tünet, a méhen belül eltöltött időszak, vagy a szülés folyamata közben átélt eseményre vezethető vissza.
Ezek a történések az aurában, az adott helyen, energetikai blokk formájában nyilvánulnak meg.
Amit úgy tudunk kioldani, hogy mélytudat szinten visszavezetjük a kezelt személyt, az adott időbe és helyzetbe. Itt újra átéli, a már „elfelejtett emlékeket, a sejt információs rendszeréből feloldjuk az ehhez kapcsolódó érzelmeket. Ezáltal már tudatosan értelmezi, behelyezi, hogy az életére milyen hatással van, és így az emlék súlyát is feloldja, ami által az energetikai blokk is feloldódik.
A kezelés után, az aurában is szoktam egy tisztítást, energetikai összehangolást végezni, ezáltal helyre állítva az illető energetikai rendszerét. Minden embernek meghatározó szerepet tölt be életében a fent említett időszak. Akár elfogadja azt akár nem, ezen értékrendek szerint alakul az élete.
Ha szeretettel várták, ő is nyit a világ felé,- befogadó és elfogadó lesz. Ha probléma volt a fogantatásnál, kihordásnál, születésnél, a fogadtatásnál, akkor valószínű, hogy egész életében meg akar felelni a körülötte élő embereknek. El akarja fogadtatni magát, bizonyítani akar, és nem saját személyiségét adja.
A szülő és a gyermek közt zajló konfliktus is visszavezethető ide.
Számos esetben oka, hogy valamelyik szülő nem akarta, vagy nem várta örömmel gyermekét.
Mivel a magzat már tudatos lény, ezt mind átéli, hisz érzékel, - de valójában kiszolgáltatott helyzetben van az anyaméhben.
Ebben a helyzetben, áttudjuk átvenni sejtszinten az anyától az ő félelmeit, hisz még egységben vagyunk. Sejtszinten tároljuk ezeket, és áthozzuk a megszületést követő életszakaszba (de a tudatunk mélyen lezárja azt).
Ha az élet során hasonló inger, és hatás ér bennünket, - nem tudjuk felismerni az érzést, mert „elfelejtettük” honnan is származik, de a probléma viszont jelen van.
Ebben a mélytudat állapotban el tudjuk fogadni a nem kívánt terhesség állapotát is.
Át tudjuk érezni édesanyánk gyengeségeit, azonosulni tudunk vele. De itt fontos a megértés, hogy ez valójában nem a mi érzésünk, csak átvettük tőle. A megértést minden esetben elfogadás, és megbocsátás kell, hogy kövesse. A születésnél még problémát jelenthet az előző élet megszületésének körülményei is.
Áthozhatja ebbe az életbe, a múltban megélt negatív hatásokat. Meg kell értetni a pácienssel, hogy már nem azonosulhat azzal a személlyel.
Nagyon sokan nem mernek szembenézni a problémájukkal, vagy nem találják meg a megfelelő megoldást. Mindenképpen megkönnyebbülést jelent az illető számára, amikor megértést kap az életében előforduló akadályozó tényezőkre, és ezáltal egy magasabb életminőségbe léphet. Áldás!
Szeretettel: Szokolai- Lendvai Katalin





ANYA- SEBBEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEITEKRE A VÁLASZOM:
Kedvesek!
Többen kérdeztétek az elmúlt időszakban, hogy történik az Anya-seb oldása és, hogy van-e közös gyógyító meditáció ebben a témakörben. Az előbb is kaptam egy ilyen jellegű levelet ebben a témakörben. Erre a témára válaszolva írom alábbi soraimat, hiszen egyenként nem tudom mindenkinek kifejteni.
1. Van közös gyógyító meditációm ebben a témakörben?
- Nem tudok ezzel témakörrel kapcsolatban általános gyógyító meditációt átadni számotokra. Azért nem tudok, mert ez az oldás olyan specifikus, a megélések annyira egyéniek, és akkora odafigyelést igényelnek,- az istenivel teljes belső összekapcsolódással kell jelen lennem benne, és vezetnem a pácienst, amiért felelősséggel tartozom. Minden Anya- seb oldás egyéni, hisz MI is egyéni individuumok vagyunk.
Az Anya-seb oldásának levezetését az Égiektől kaptam, egyéni és gyökeres változásokat idéz elő az ember életében ha szembe mer nézni az elakadásaival, fájdalmaival, sebzettségeivel. De csak akkor ha bele mer ereszkedni, és bármilyen fájdalom tőr elő az oldás során azt a vezetésemmel hajlandó feltisztítani magából.
Nincs két egyforma Anya-seb oldás! A tematikát megkaptam az Égiektől, de mindig az illető megélésétől függ az oldás levezetése amit belső Hang általi vezetéssel és rálátással kapok meg.
Jelenleg mindez messengeren, vagy telefonon zajlik előzetes megbeszélés alapján. Nem szükséges egy fizikai térben tartózkodnom az illetővel, mert így is látom, érzem a történéseket, vezetnek az Égiek. Az oldás mélytudat szinten történik, ahová én vezetlek le, ezáltal egy mélyebb szintre kerülsz Önmagadhoz, és a tudatallatidból, sejtmemóriádból hozzuk felszínre a sérüléseket.
Az Anya-sebnél az Ősbizalom visszaállítása a legfontosabb, mert ezáltal tudunk visszakapcsolódni az eredethez=eredendőségünkhöz.
2, Hogyan tudja az illető mindezt feltisztítani magából?
Átadással, megéléssel, felismeréssel, megértéssel, megbocsájtással, az elengedéssel, sírással. Megértés-felismerés által, mert a generációs mintaként végig vezetem azon a folyamaton, hogy értse meg az illető, - mindez a minta, hogy jelenik meg az Ő életében is.
Milyen megélések származnak belőle?
Hogy viszed tovább akaratlanul is ezt a mintát....stb.
Mindenféleképpen a gyökér okot kell feltárnunk.
És a megélésekkel, felismeréssel, elengedéssel, megbocsájtással feloldjuk a sejtmemóriában lévő destruktív programot.
3. Miben nyilvánul meg az Anya-seb?
Ezzel a témakörrel kapcsolatban bővebben a Meditációk kategória pont alatt találjátok meg az írásomat.
Az Anya-seb a női lét fájdalma, amit a nők generációról generációra adnak tovább.
Az Anya-seb a következő fájdalmaktól tevődik össze:
- Akaratlanul is de összehasonlítjuk magunkat más Nőtársunkkal.
- Nem felelek meg, nem vagyok elég jó érzés.
- Szeretethiány.
- Kisebbségi érzés, önértékelés zavar.
- Bűntudat, szégyen, áldozat minta.
- Nem vagy biztonságban, nem tudsz megállni a saját lábadon, önértékelési zavaraid vannak.
-Túlzott merevség.
- Félelem, szorongás.
- Édesanyáddal, gyermekeiddel, pároddal rossz kapcsolat.
- Nem tudsz tartós, boldog párkapcsolatban élni.
-Nem tudod megélni a nőiességedet.
- Félsz az egyedül léttől.
- Gyermekvállalás sikertelensége is benne van ebben a témakörben
- Evési zavarok, depresszió stb....
4. Hogyan oldunk fel egy konkrét problémát?
Mindenképpen a gyökérokhoz vezetlek vissza benneteket.
A gyökér megmutatja a tévedéseinket, hamis megéléseinket, mindazt az élethelyzetet amiből maga a probléma kialakult.
Egy konfliktusrendezési tervnek kell létrejönnie, hisz az Anya-sebek meghatározzák az egész életünket, és életünk minden szegmensére hatással vannak.
Bízom benne kérdéseitekre választ kaptatok.
Anya-sebbel kapcsolatos írásaimat bővebben itt olvashatjátok:
https://www.facebook.com/.../1576273129223899/post_tags/...
Áldás!










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése